PaanMFR Blog

6 Comment(s)

Kembara Tarawih – Surau Mutiara Damansara

Bismillah.. Haa?? Surau? Kata nak pergi masjid!? Mesti itu soalan korang kan? OK, mari aku cerita. Surau Mutiara Damansara ini merupakan surau yang dinaiktaraf sebagai masjid. Surau ini digunakan untuk Solat Jumaat setiap minggu....

3 Comment(s)

Kembara Tarawih – Jom Timba Pengalaman

Wah, macam rancangan TV ala-ala Travelog pulak. Sempena kedatangan Ramadhan yang mulia ini, aku nak juga try sesuatu yang baru, sesuatu yang lain la orang kata. Kalau abg Fedtri Yahya ada rancangan Masjid ke...

3 Comment(s)

Sejarah Cerapan Anak Bulan

Bila tiba waktu dan saatnya, pasti setiap pelusuk rakyat Malaysia akan terpaku di hadapan TV untuk menyaksikan pengumuman peristiwa penting oleh Peyimpan Mohor Besar Raja-Raja Malaysia iaitu Y.M Tengku Tan Sri Dato Sri Ibrahim...

2 Comment(s)

Buat Hal Lagi

Lama dah tak update.. Mengenai update yang lepas, (sila baca) aku ada try apply, tapi bila sampai kat payment je, aku cancel. Sebab xde duit lagi nk bayo.. hahaha Okey, tutup cerita lepas. Buka...