PaanMFR Blog

1 Comment(s)

Stress kan?!

Salam.. Wow.. lama sangat dah tak update blog kesayangan ni.. Kepada pembaca yang selalu masuk sini, terim kasih sebab sabar menanti updates.. Ikutkan hati mmg banyak yang aku nak update.. tapi rasa macam sangat-sangat...

0 Comment(s)

Pancutan Maut

Hmm.. Macam lucah je kan bunyinya.. Tapi inilah hakikat yang terjadi. Nampak gambar atas tu? Tu bukan PC aku.. Tapi keadaannya sama la ngn PC aku skang. Mati.. Maut.. Dead.. Tak hidup.. Puncanya? Pancutan...

6 Comment(s)

Aku Langgar Kucing??

Seram kan bunyinya? Semalam ketika nak keluar dari rumah untuk ke tempat kerja untuk hari yang terakhir, aku dikejutjan dengan satu kejadian yang aku selalu cuba nak elak ketika mengeluarkan kereta. Semasa aku undur,...

1 Comment(s)

Task Handover

Korang mesti ada perasan entry lepas pasal Jawatan Kosong kan? So maknanya aku akan berpindah kerja, daripada kompeni sekarang ni kepada kompeni baru. Bila dah nk pindah ni, kene la buat task handover. Time...