Category: Bilik Santai

3 Comment(s)

Fasa Baharu

Salam. Jika korang ada baca entry yang lepas mengenai misi Lord Of The Ring, pasti anda sudah mengagak apakah yang bakal berlaku kan? InsyaAllah Ahad ini aku akan melangkah ke satu fasa yang baru...

2 Comment(s)

Tebus Pendapatan Saya ye Nuffnang!

Sejak aku nak hidupkan / aktifkan balik mana-mana blog / web aku yang dah lama terdiam.. sekali sekala masuk juga beberapa tempat yang akan memberikan aku duit. Salah satunya Nuffnang lah yang tak pernah...

0 Comment(s)

Back On Track

Hampir 3 bulan aku meninggalkan persekitaran pejabat yang biasa aku masuk, menuju ke “Site Office” lebih 10 minggu. Apabila pulang ke pejabat asal, janggal rasanya. Tiba-tiba diri jadi lemau, tak tahu nak buat apa....