Category: Bilik Santai

2 Comment(s)

Tukar Kulit Lagi

Salam Sempena tahun baru ni, sekali lagi aku menkar kulit… Disebabkan akhir tahun ini banyak kerja melibatkan facebook, so, aku letak la kulit ini.. Kat mana aku ambil? Sila lihat bawah sekali.. ada linknya.....

0 Comment(s)

Salam Hijrah 1431H

Salam Semua. Lama sangat dah tak update blog buruk ni. Maklumlah sibuk dengan kerja. OK, untuk tahun baharu Hijrah ini, aku nak promo sikit 2 facebook apps yang aku bikin yang sesuai kita nak...

1 Comment(s)

More Tea Var See

Lebih Teh? Var tu ape plak? kalau ikut bahase pengaturcaraan, var ni selalu orang refer sebagai Variable.. pemboleh ubah.. satu perwakilan yang boleh dinilaikan dengan sesuatu nilai.. Maka.. Lebihkan teh untuk melihat pemboleh ubah?...