Category: Bilik Santai

4 Comment(s)

Buatlah Main-Main Niat Puasa Tu

Bila start bulan puasa ramai blogger share doa niat puasa di blog masing-masing, share di twitter, share di facebook. Tahniah diucapkan kerana ingat mengingati sesama kawan. Namun dalam pada itu ada juga yang ntah...

3 Comment(s)

Pelangi Petang di Mutiara Damansara

Nampak tak pelangi tu? Gambar ni diambil selepas hujan lebat melanda Mutiara Damansara, apabila matahari terus menyinar, confirm ada pelangi. Korang tahu ke kat mana Mutiara Damansara ni? Tengok gambar tu betul-betul, ada satu...

7 Comment(s)

Adsense nampak aku GEMUK??

Rakan aku ade la round-round masuk blog aku. Sambil-sambil tengok-tengok, dia ternampak satu link di atas. Link yang dijana oleh Adsense. Lalu di snap pagenya, dan beri pada aku.. Zoom sket.. Aik? Camne dia...