Category: Bilik Hiburan

0 Comment(s)

Alibi Cosmic Concert – Awesome!

1. Haa.. ada 1 je gambar letak sini. lainnya: Sini 2. OK, apa ada lagi dalam acara ini? Pengenalan artis-artis Baharu yang akan bernaung di bawah Alibi Music selain daripada artis-artis sedia ada di...

4 Comment(s)

Lagi-Lagi Cerita Alibi Cosmic Concert

1. Okey kawan-kawan, siapa ada baca Kosmo! hari ini? (14 Jan), buka m/s 37 2. Ada jemputan lagi ke Alibi Cosmic Concert. 3. Hantar Email, bertajuk “Kosmo! ajak saya ke Alibi Cosmic Concert!” 4....

0 Comment(s)

Alibi Cosmic Consert

1. Yes.. ini event yang ku maksudkan. 2. Korang nak pergi? FREE ni! ada 30 tiket FREE untuk diedarkan (dah tinggal separuh dah) 3. Layari http://blog.metamobile.com.my/ 4. Siapa yang ada? Imran Ajmain, Han OIAM,...

3 Comment(s)

Anugerah Juara Lagu ke 24

1. Tahniah kepada semua pemenang AJL kali ini. 2. Komen? Jangkaan? aku bukan ahli dalam bidang itu, biarlah orang yang ahli mengulasnya. 3. Black-out di televisyen mengingatkan aku kepada rancangan di stesen lain, aku...