Author: PaanMFR

1 Comment(s)

Gema Gegar Vaganza: Abang vs Adik?

Lebih setahun tidak update entry dalam blog ini, insyaallah nak cuba “hidupkan” semula blog ini. Kita cuba lah ya. Baiklah, bermula malam ini, Astro Oasis bakal menayangkan rancangan Gema Gegar Vaganza yang menampilkan artis-artis...

7 Comment(s)

RISIKO – BERANI AMBIL ATAU TIDAK?

Saya sekeluarga sudah merancang untuk bercuti ke Pulau Lagenda selama 4 hari 3 malam. Sudah dirancang di awal tahun sambil mengumpul dana sedikit demi sedikit. Ada ahli keluarga saya yang belum pernah menjejakkan kaki...

0 Comment(s)

Group Chat Di Twitter?

Saya dah lama sangat tak guna Twitter ni. Dulu semasa berada di industri yang lain, rajin juga guna Twitter. Baca update itu, update ini. baca gosip itu, gosip ini. Kene “twitjack”. Dan bukan sebarangan...

0 Comment(s)

Tidur Dalam BAS?

Pernah korang melancong ke sesebuah tempat, dan tidur dalam bas? Mesti pernah kan? Pergi Universal Studio Singapore, tidur dalam bas, pagi-pagi masuk Singapore, malam balik KL. Tak pun tidur ketika nak melancong pergi Langkawi....