Rashid: Eppy Bezday Abg Paan!

Rashid: Heppy Bezday Abg Paan!

Bulan April ni sebenarnya ramai sangat yang lahir. Termasuk la Dr Fazley dan aku sendiri. Terima kasih kepada kawan-kawan di GengBlogger yang wish, juga kawan-kawan di Facebook. Aku sebenarnya nak sorok-sorok, malas nak expose sangat. Rashid pun tak lepas peluang ucap Happy Birthday kat aku sambil dia buat kerja printing di pejabat.

Aktiviti di hari kejadian? Macam biasa kami sekeluarga akan keluar makan. Selaunya makan malam, tapi disebabkan setiap malam Ahad (Sabtu) aku ada aktiviti (AF), so kami pun keluar lunch. Lokasi? Lemongrass Alamanda. Makan apa? Nasi serai ayam goreng + chocolate blended. Sedap. Makaseh mak sebab belanja

Makan di Lemongrass Alamanda

Rakus tak aku belasah mee rebus mak tu? hahaha.. Mak yang suruh makan, aku makan la kan. Selain tu kami makan bubur pulut hitam dan kek keladi. Gambar diambil oleh adik aku guna BB Bold baru dia.. kekwat!

Bersempena dengan ulang tahun aku bulan April ini, aku sudah tukar blog template. Nampak lagi simple dan teratur walaupun layout dia sama dengan yang lama. Sebenarnya Blog ini juga menyambut ulang tahunnya di bulan April ini. Sila cek 1st post blog ini. So.. Saya persembahkan muzik video Imran Ajmain, Selamat Ulang Tahun Sayang yang baru saja siap untuk ditayangkan…

6 Comment(s)

  1. rizputra7 says:

    selamat hari jadi bro…
    .-= Entri Blog terkini oleh rizputra7 ..Caj bateri phone dengan peepal =-.

    [Reply]

  2. cthajar says:

    salam…happy besday…wah2 sodapnyer tgk dier mkn mee rebus…kecur air liur hmm yummy hehehhe
    smoga dilimpahkan rahmat dan barakahNYA
    .-= Entri Blog terkini oleh cthajar ..TrIp tO NeW ZeAlAnD: pArT 1 =-.

    [Reply]

  3. Azrul says:

    happy birthday bro 🙂
    .-= Entri Blog terkini oleh Azrul ..Akhirnya terjebak juga dengan burung biru…huhu =-.

    [Reply]

  4. najwa says:

    hepi besdayyyy paan~ wahhh sakan si rashid posing kt printer, lol. makanan tu nampak lazattttt *lapar*
    .-= Entri Blog terkini oleh najwa ..Sarapan Pagi Terbaik…. katanya =-.

    [Reply]

  5. PaanMFR says:

    Makaseh sume..
    Makanan tu mmg lazat, tapi servis situ.. teetttttt!!!!

    Rashid memang suka duk atas printer tu.. hahaha

    [Reply]

  6. Fo? most recent news ?ou have to visit world w?de web
    and on web ? found this web site as a finest web pag?
    for hottest upd?tes.
    Entri Blog terkini oleh allen iverson height ..allen iverson height

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Shares